Tennisschool Zandvoort

Les in de regio? XL

Tennisschool Zandvoort in de regio! (Dus niet alleen Tennisclub Zandvoort) Tennisclub Zandvoort is al jaren prominent aanwezig op tennisgebied binnen district Haarlem (IJmond). De prima samenwerking tussen Tennisschool Zandvoort en Tennisclub Zandvoort heeft er voor gezorgd dat de tennisclub er uitstekend voorstaat op de drie pijlers van de club.

  • Recreatietennis:

Zeer veel leden volgen lessen en/of doen mee aan één van de vele activiteiten van de tennisschool (bijv. tennisintensief)

  • Jeugdtennis:

Dat het met de jeugd goed gaat bewijzen de 240 kinderen onder de 11 jaar. Verder spelen 60 kinderen competitie. Door onze training c.q. begeleiding methode draaien alle teams in de hoogste regionen mee.

  • Wedstrijdtennis:

Tennisclub Zandvoort speelt al jaren in de top van Nederland en is in 2015, 2018 en 2019 landskampioen geworden. Verder is in elke klasse wel een team van Zandvoort aanwezig.

Wij willen graag onze kennis en kunde ook delen met, en/of bij, andere verenigingen en/of organisaties. Buiten ervaring zijn enthousiasme en gedrevenheid de kenmerkende eigenschappen van onze leraren. Dit zorgt ervoor dat er met plezier wordt getraind en dat vorderingen niet uitblijven. Mochten wij uw nieuwsgierigheid gewekt hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om onze ideeën met u te delen.

I